Tim Profesional

Pengalaman campuran 15 taun
  • about us

babagan kita

sugeng rawuh

Shandong Macpex Machinery Equipment Co., Ltd. Didegaké ing taun 2010. Minangka pabrikan profesional produk mesin beton. Ing lapangan campuran konkrit duwe pengalaman sugih, tim profesional, dhukungan teknis sing apik. Kita nawakake macem-macem produk mixer beton poros kembar, mixer beton planet, tanduran bathi stasioner, tanduran bathi seluler lan tanduran campuran mortir garing lan liya-liyane.

maca liyane
+86 15192791573