Tim Profesional

Pengalaman campuran 15 taun

Warta

  • Measure of maintenance in winter for batching plant running

    Ukur pangopènan ing mangsa adhem kanggo muter tanduran

    Problem1 : Blok pembekuan pasir Analisis alasan: amarga bahan-bahan lokal sing digunakake ing konstruksi proyek, pasir kali lan sapanunggalane, lan kandungan banyu akeh, wedhi lan banyu beku lan kondensasi sithik ing suhu sithik, lan suhu terus dadi kadhemen, agglomeratio wedhi ...
    Waca liyane
  • HZS25 batching  plant introduction

    Pambuka tanduran batch HZS25

    Komersial kutha siap konkrit campuran, dalan lan jembatan, konservasi banyu, bandara, pelabuhan lan proyek konstruksi prasarana gedhe lan papan sing dikarepake. Tanduran campuran beton HZS25 minangka tanduran campuran beton sing sederhana, sing fleksibel digawe saka poros horisontal ...
    Waca liyane
  • Horizontal silo installation manual

    Manual instalasi silo horisontal

    1: Ing area horisontal, loro piring awak silo dawa saka silo semen disambungake karo baut, lan sendi ditutupi kanthi merata. 2: Sambungake papat awak silo semen kanthi baut miturut nomer (1-1, 2-2, 3-3, 4-4), lan pasang sealant kanthi rata ing sambungan kasebut. 3 : Instal ...
    Waca liyane
  • Manual prosedur instalasi kanggo 35 tanduran seluler

    Kajaba peralatan sing nyambungake kayata conveyor sekrup lan tank bubuk, kabeh kabel stasiun campuran ora kudu dicopot, lan bisa dicopot lan dipindhah kanthi kerja sama crane 25 ton. Sajrone instalasi, bagean utama ora butuh ...
    Waca liyane
  • Baris produksi bubuk dempul

    Lini produksi bubuk dempul Baris produksi bubuk dempul utamane kalebu peralatan ing ngisor iki: 1. Peralatan panyimpenan bahan baku Lini produksi bubuk dempul digunakake kanggo nyimpen bahan baku akeh. Umume, desain tank digunakake lan truk tank digunakake kanggo dipangan. Sajrone ...
    Waca liyane
  • Pambuka kanggo lini produksi mortir garing

    Aplikasi peralatan Set lengkap peralatan mortir bubuk garing minangka peralatan integral kanggo panganan, nyampur, ngremuk, ngeculake otomatis lan kemasan macem-macem mortir bubuk garing, kayata mortir insulasi termal, mortir resistensi retak, mortir ikatan, mortir plester, .. .
    Waca liyane
  • Pambuka mixer agravic

    Prinsip lan struktur kerja Campuran tanpa bobot nggunakake prinsip campuran konvektif, yaiku gerakan mbuwang munggah bahan ing mixer kanggo mbentuk lapisan aliran, nyebabake nyuda bobot langsung, supaya entuk campuran sing paling apik efek Ing lapangan ...
    Waca liyane
+86 15192791573